·   +38(073) 029-09-01      +38(067) 377-38-27

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту http://synergyschool.in.ua (далі – Сайт) громадської організації «Освітній простір «Синергія». У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

 

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті.

Після заповнення форми зворотного зв’язку, що розміщена на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку ГО «Освітній простір «Синергія» своїх персональних та контактних даних. ГО «Освітній простір «Синергія» може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційно- телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”.

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України “Про авторське право і суміжні права”, іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами. та. Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ГО «Освітній простір «Синергія». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт. Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах. При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту. Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

 

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту. У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.

fbq('track', 'AddToCart');

Залиште ваші контакти і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом